SAHİL GÜVENLİK MARMARA BÖLGE KOMUTANLIĞI ZİYARET EDİLDİ

 
20 Aralık 2015

İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve Birliğe üye belediye başkanları, Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Geçim'i ziyaret ederek, Sahil Güvenliğin çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Beyoğlu Belediyesi ve İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği Başkanı Ahmet Misbah Demircan, birliğe üye belediye Başkanlarından Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Geçim'le bir araya geldi. Sarıyer’de komutanlık makamında gerçekleşen ziyarette İstanbul Boğazı Belediyeler Birliğine üye meclis üyeleri de katıldı. 

Sahil Güvenlik Bölge komutanı Albay Yavuz Geçim tarafından karşılanan İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve başkanlar bir süre sohbet ederek komutanlık merkezinde incelemelerde bulundular. Birlik Başkanı Demircan, Boğazlar birliği adına Kıdemli Albay Yavuz Geçim'e İstanbul Boğazının simgeleyen hediye takdiminde bulunduktan sonra düzenlenen toplantıda da Sahil Güvenlik çalışmalarıyla ilgili brifing aldı. 

Toplantı sonrası rıhtımdaki Sahil Güvenlik Bölge Komutanlığı’na ait gemilerde incelemelerde bulunan başkanlar İstanbul boğazında kısa bir tur yaptı.

 
 
 
 
Diğer Haber Başlıkları